Schoonmaakservice met aandacht voor u!

Onze schoonmaakfirma in Hoboken heeft aandacht voor uw wensen en opmerkingen.

Om onze kwaliteit constant te verbeteren, voorzien wij intensieve opvolging bij onze klanten.

Wij beschikken over een aantal inspecteurs om de beoogde kwaliteitsnormen ter plaatse te controleren. Een à twee keer per week komen zij bij alle klanten langs om een evaluatie te maken van de prestaties van de medewerkers en van de kwaliteit van het eindresultaat van onze schoonmaakfirma in Hoboken. Zij briefen hun opmerkingen onmiddellijk aan het personeel en sturen de kwaliteit direct bij.

Onze klanten kunnen bovendien ook steeds bij ons terecht voor eventuele op- of aanmerkingen. Die lossen we op de dag zelf op. Wij voorzien ook steeds een logboek waarin dagelijks aan- of opmerkingen kunnen worden genoteerd. Tot slot krijgt u de mogelijkheid die bestaat om maandelijks of driemaandelijks een evaluatie te doen in uw bijzijn, waarbij wij met u door de zaak rondlopen.

Heeft u behoefte aan een schoonmaakfirma die echt luistert naar wat u nodig heeft? Contacteer All-Cleaning BVBA uit Hoboken! Wij zijn steeds telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 16 uur en via het contactformulier.

Contacteer ons!03 500 58 32