Sporten in een gezonde omgeving!

Professioneel onderhoud van uw fitnesscentrum? Ons schoonmaakbedrijf uit Hoboken is uw partner!

In sportcentra vloeit heel wat zweet. Sportievelingen krikken er hun conditie op, met als doel gezond te blijven. Geef een sportcentrum of fitness dan ook een nette omgeving! Ons schoonmaakbedrijf staat in voor het onderhoud van fitness en sportcentra.

Het onderhouden van sportcentra of fitness is een belangrijke activiteit voor ons. All-Cleaning is actief als schoonmaakbedrijf voor onder andere Basic Fit en Health City. Door die referenties vallen wij terug op een grote expertise in fitness- en sportcentra. Wij begrijpen het belang van een propere omgeving voor mensen die sporten, van de sportzaal tot de douches, toiletten en kleedkamers en de cafetaria.

Niemand gaat graag sporten in een centrum dat er niet netjes bijligt. Laat u daarom professioneel bijstaan door een schoonmaakbedrijf dat de nieuwste producten en technieken kent inzake onderhoud. Wij zijn steeds bereikbaar voor uw schoonmaak. Contacteer ons snel. Wij horen graag van u! Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren of altijd via het contactformulier.

Contacteer ons!03 500 58 32